NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Secretarul general al TNL, demis din funcții, în urma scandalului generat de injuriile tinerilor liberali la adresa PSD

Secretarul general TNL, Octavian Oprea, a fost demis din funcția politică, dar și cea publică, în urma scandalului generat de injuriile aduse de tinerii liberali la adresa PSD, la Școala de vară.

Octavian Oprea FOTO Facebook Octavian Oprea jpg

Octavian Oprea a fost demis și de la Autoritatea pentru Digitalizare FOTO Facebook Octavian Oprea

„Urmare a evenimentelor petrecute la Școala de vară a Tineretului Național Liberal, în urma analizarii materialelor video și a discutiilor avute cu mai multe persoane prezente, a fost clarificat modul în care acest incident regretabil s-a produs și s-au stabilit rolurile participanților în respectivul eveniment.

  

Cu efect imediat, urmează ca Secretarul General, domnul Octavian Oprea, să își prezinte demisia din toate funcțiile deținute.

Advertisements

Tineretul Național Liberal militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic, toleranță și incluziune, respectă libertatea de exprimare exercitată cu bun simț, iar astfel de incidente regretabile nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizației” , a declarat Mara Mareș, președintele Tineretului Național Liberal.

PNL: Conducerea partidului a decis să ceară demisia lui Octavian Oprea

Advertisements

De asemenea, PNL a transmis un comunicat de presă prin care susține că conducerea partidului a decis să ceară demisia lui Octavian Oprea din toate funcțiile deținute la nivelul partidului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Împărţire cu cântec a puterii: cazul Dezvoltării. PSD şi UDMR iau caimacul, PNL – ce mai rămâne

Redacția

Stare de urgență în Letonia, timp de trei luni, după ce cazurile de COVID-19 au crescut alarmant/ Vaccinarea populației, printre cele mai scăzute niveluri din UE/ Angajații la stat vor fi imunizați obligatoriu până la 15 noiembrie

Redacția

Klaus Iohannis l-a decorat pe Patriarhul Daniel: „Vă felicit pentru exemplul de echilibru şi înţelepciune” VIDEO

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site