NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Se suplimentează vagoanele trenurilor în minivacanța de Paști și 1 mai

În perioada 26 aprilie – 1 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații pentru petrecerea sărbătorilor Pascale și turism.

 

În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

La călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secția Constanţa – Mangalia vor fi aplicate, în perioada minivacanței, reduceri între 48% și 56% pentru biletele la tarif întreg și copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. La aceste trenuri InterRegio vor fi valabile şi abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanța – Mangalia și retur.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

loading...
Advertisements

Related posts

A vrut să-şi facă singur dreptate într-o comunitate de romi. Un italian s-a dus înarmat cu un pistol ca să recupereze o datorie

Redacția

Securitatea anilor ’50: cine erau stăpânii temutei instituţii, câţi români a înrolat şi cum arăta jurământul turnătorului

Redacția

Un tânăr a plătit 2.000 de lei ca să bea cafeaua în oraș, cât mai departe de soţie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site