NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se încălzește de miercuri

Vreme schimbatoare. Doar pana miercuri, vom mai avea parte de temperaturi scazute cum s-au inregistrat ieri si astazi. Luna noiembrie va debuta cu incalzire usoara a vremii. Asa ca daca in ultimile zile am scos din sifoniere fularele si manusile, miercuri vom renunta la ele. Meteorologii anunta temperaturi de pana la 18 grade Celsius. Pana atunci trebuie sa mai induram frigul si ploile care sunt trecatoare.

“Vom mai avea o vreme rece pe 30,31 octombrie cu temperaturi maxime ce vor oscila intre 6 si 9 grade iar cele minime din cursul noptii, vorbim despre minus 1 – 0 grad celsius. Trecator astazi va mai ploua usor. 1 noiembrie – 3 noiembrie va fi o vreme usor mai calda cu temperaturi maxime care vor oscila intre 15 – 17 si 18 grade celsius iar cele minime din cursul noptii intre 7 si 9 grade Celsius”, a precizat Gina Tiron, sef Serviciu Centru Meteorologic Moldova Iasi.

sursa TELEM.RO

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Consilierul Olariu sare în apărarea afaceristului Olariu, în plenul Consiliului Local

Răzvan Grecu

Gunoi descărcat pe câmpuri din utilajele de la EcoSalubritate! Directorul Ursu arată către cetățeni și le cere să se civilizeze!

Marius Parteni

RAGCL modifică programul de furnizare a apei calde. Doar sâmbăta va curge apă non stop

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site