RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Divizia SCUDAS va expune un portofoliu complex de produse la cel mai mare târg de profil din lume

Divizia de scule SCUDAS a Proinvest Group va fi prezentă la cel mai important târg din lume în domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor. Este vorba despre târgul EMO care se va desfăşura anul acesta la Hannover în perioada 18 – 23 septembrie 2017.

 

  

Compania păşcăneană nu este la prima participare în cadrul acestui eveniment. Târgul se adresează producătorilor de echipamente, maşini unelte, scule, dar şi industriilor adiacente.  

“Este un târg foarte cunoscut. Ultimele două ediţii au avut loc la Hannover şi Milano. În 2015 am participat la târgu din Milano. Atunci eram la cinci luni după preluarea Diviziei foste companii Scudas. Rezultatele au fost chiar foarte bune pentru prima participare, având în vedere că portofoliul de produse nu era foarte dezvoltat în acel moment. Asta ne-a făcut să ne hotărâm ca şi în acest an să participăm la târg pentru că este cel mai mare în domeniul nostru. Târgul se adresează producătorilor de echipamente, maşini unelte, sculte, portscule, accesorii pentru maşini unelte, precum şi industriilor adiacente”, a declaratIulian Păvăloiu, Business Development Manager Proinvest Group.

Specialiştii de la Proinvest vor fi prezenţi la târg unde vor expune cele mai noi produse marca Scudas. Sunt şanse mari să se întoarcă în ţară cu noi clienţi sau parteneri.

“Speranţele noastre sunt destul de mari. Ne aşteptăm la aproximativ 100 de contacte, dintre care, dacă reuşim să lucrăm cu 10 va fi un lucru foarte bun. Între timp am reuşit să dezvoltăm produse noi cu care vom participa în plus faţă de târgul din 2015. Se referă la zona de scule, port scule pentru CNC-uri. Am intrat foarte puternic în zona de consoane de perforare şi alte echipamente pentru deformare plastică la rece. Anul ăsta o să fim şi mai pregătiţi”, precizeză managerul.

Fabrica SCUDAS a intrat în portofoliul Proinvest Group în aprilie 2015 și dezvoltă, produce și comercializează scule, dispozitive și accesorii pentru utilaje de prelucrare a metalului. Fabrica, care produce scule din 1980, se află în plin proces de modernizare, retehnologizare și dezvoltare de produse noi, în cadrul unui proiect de investiții de 10 milioane de euro care se va derula până în 2020.

“Ne focusăm foarte mult pe rebranduirea Scudas precum şi pe dezvoltarea produselor. Suntem într-un trend crescător. Firma este foarte mare, necesită foarte multe investiţii. Cea mai importantă investiţie este  partea de resurse umane unde sunt ceva probleme, dar vom rezolva situaţia. Vrem să aşezăm firma în termeni de cinci ani şi suntem în cadrul planificării. Vom angaja în jur de 250 de persoane până în 2019 inclusiv”, a mai declarat Iulian Păvăloiu de la Proinvest Group.

 {jcomments off}

 

Related posts

Executorii judecatoresti incep anul in forta prin vanzari de amploare ale rau-platnicilor

Redacția

Grupul Kosarom împlinește 30 de ani!

Redacția

Topul datornicilor la bugetul local este dominat de avocaţi, arhitecţi și interlopi

Redacția
Încarcă...