RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Scene ȘOCANTE în Polonia. O mașină a intrat în plin în oamenii care traversau o stradă, zeci de persoane au fost rănite

O mașină a intrat în plin într-un grup de oameni, pe stradă, într-un oraș din Polonia. Cel puțin 17 persoane au fost rănite, iar printre victime se numără și copii, potrivit Nexta.

Au fost momente terifiante în orașul Szczecin, din vestul Poloniei. Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de persoane, pe o trecere de pietoni.

Şaptesprezece persoane au fost rănite vineri când o maşină a intrat în plin într-o mulţime de oameni în centrul oraşului Szczecin, în nord-vestul Poloniei, a anunţat prefectul regiunii, Adam Rudawski, poliţia excluzând din start un „act terorist”, relatează Agerpres. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Adam Rudawski an informat presa că an avut loc un incident în care „17 persoane au fost rănite, dintre care trei minori și doi (răniți) sunt în stare critică”.

  

El a adăugat că șoferul a fost arestat după ce a fugit de la locul faptei. Un purtător de cuvânt al poliției din Szczecin, Pawel Pankau, a declarat presei: „Nu este vorba de un act terorist”. Șoferul „este un cetățean polonez în vârstă de 33 de ani”, a spus el, adăugând că numărul de răni poate fi diferit. A spus că maşina an intrat în mulțimea de oameni care așteptau tramvaiul într-o intersecție semnificativă din Szczecin,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Croația întâmpină probleme după aderarea la zona EURO

Redacția

Focuri de armă într-o uzină MERCEDES din Germania! În urma atacului, două persoane au fost declarate decedate

Redacția

Experți BCE: Zona euro are nevoie de reforme structurale, pentru intensificarea rezilienței economice și îmbunătățirea standardelor sociale

Redacția
Încarcă...