RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sărbătoarea Rusaliilor, plină de agresiuni în comunele din zona Pașcaniului

Trei bărbați și o femeie, din localități arondate Pașcaniului, au ajuns la spital, după ce și-au împărțit pumni și picioare, în minivacanța ce a încheiat săptămâna trecută.

Pe fondul timpului liber și a sărbătorii de Rusalii, oamenii au exagerat cu băutura iar discuțiile în contradictoriu au degenerat în altercații soldate cu victime.

  

Așadar, în ultimele două zile, Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Pașcani, a fost vizitat, în repetate rânduri de către persoane cu diverse traumatisme și contuzii.

Niciunul dintre aceștia nu a vrut să rămână internat, astfel încât, după ce au primit îngrijiri medicale, au cerut să fie lăsați să plece acasă, probabil pentru a face uitată situația în care reușiseră să ajungă. De asemenea, nimeni nu a depus, până în acest moment, sesizare către organele competente, în speță, Poliția.

Aceste cazuri sunt comune pentru perioada sărbătorilor, când excesele sunt la ordinea zilei, iar oamenii ajung în situații care, de multe ori, le pun viața în pericol. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un „pistol” radar cu laser, de astăzi în dotarea polițiștilor de la Rutieră

Redacția

Ce a păţit un tânăr care a jucat la “păcănele” finanţarea Europeană primită pentru a dezvolta o afacere

Redacția

Pășcăneancă băgată la închisoare pentru tâlhărie

Redacția
Încarcă...