NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sărbătoarea mărțișorului la Pașcani

Primăvara aduce cu ea frumoasa sărbătoare a Mărțișorului. Astăzi, în piața din fața Primăriei Pașcani sute de persoane au fost prezente la un eveniment intitulat ”Armonii de primăvară”, târg de mărțișoare și produse tradiționale.

Varietatea de opțiuni a acoperit multe din preferințele cumpărătorilor. Pe lângă mărțișoare, vizitatorii s-au putut delecta cu  produse tradiționale, plăcinte, prăjituri de casă, produse apicole, dulcețuri, zacuscă, aranjamente florale, produse cu lavandă, ceaiuri, sucuri naturale, vin de Cotnari. Fiecare comerciant a primit câte o diplomă din partea administrației locale, reprezentanții acesteia primarul Dumitru Pantazi și viceprimarul Gabriela Nedelcu fiind prezenți la eveniment.

A urmat apoi un spectacol artistic susținut de artiști locali și solista Carmen Rădulescu.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Pașcani,  în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Iași, GAL Codrii Pașcanilor, GAL Siret Moldova și Apis Mold Iași.

loading...
Advertisements

Related posts

Restricţii din cauza viscolului pe drumul Paşcani-Mirosloveşti!

Ema Roman

Începând cu data de 4 septembrie PSA va trece la debranșarea blocurilor de la rețeaua de apă potabilă. Iată lista cu datornicii (DOC)

Oana Cordoneanu

Până pe 1 octombrie pășcănenii pot plăti a doua tranșă din impozitul anual pe clădiri, terenuri și mașini

Oana Cordoneanu
Încarcă...