NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sărbătoarea mărțișorului la Pașcani

Primăvara aduce cu ea frumoasa sărbătoare a Mărțișorului. Astăzi, în piața din fața Primăriei Pașcani sute de persoane au fost prezente la un eveniment intitulat ”Armonii de primăvară”, târg de mărțișoare și produse tradiționale.

Varietatea de opțiuni a acoperit multe din preferințele cumpărătorilor. Pe lângă mărțișoare, vizitatorii s-au putut delecta cu  produse tradiționale, plăcinte, prăjituri de casă, produse apicole, dulcețuri, zacuscă, aranjamente florale, produse cu lavandă, ceaiuri, sucuri naturale, vin de Cotnari. Fiecare comerciant a primit câte o diplomă din partea administrației locale, reprezentanții acesteia primarul Dumitru Pantazi și viceprimarul Gabriela Nedelcu fiind prezenți la eveniment.

A urmat apoi un spectacol artistic susținut de artiști locali și solista Carmen Rădulescu.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Pașcani,  în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Iași, GAL Codrii Pașcanilor, GAL Siret Moldova și Apis Mold Iași.

Advertisements
Loading...

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi și-a serbat onomastica în avans alături de funcționarii publici

Marius Parteni

Investițiile sunt în pericol după ce municipiul Pașcani a primit de la Guvern doar 400.000 de lei din cei 5.000.000 de lei solicitați

Răzvan Grecu

Guvernul dă liber eutanasierii câinilor. Executivul a aprobat normele de aplicare a legii

Redacția
Încarcă...