NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pregătiri pentru o nouă acțiune de plombare a străzilor din Pașcani

Primăria Pașcani, prin angajații Serviciului de Gospodărie Comunală și Locativă, vor relua de săptămâna viitoare acțiunile de plombare ale străzilor. Viceprimarul Cristan Rățoi a oferit astăzi explicații pe marginea acestui subiect.

Inițial acțiunea de plombare a străzilor a început de la debutul lunii iunie, dar a fost sistată din motive necunoscute, după reparațiile de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt.

Astăzi au avut loc acțiuni de frezare a zonelor afectate din suburbia Blăgești.

„Se lucrează la plombarea străzilor. Am început de dimineață cu suburbia Blăgești. Echipa a fost, a frezat în suburbia Blăgești toate găurile, și a ajuns în zona ștrandului. Începând de luni vom proceda la plombare efectivă. Îmi cer scuze pășcănenilor pentru disconfortul creat de gropile care au fost frezate, dar nu poți să faci curățenie fără a face și puțin deranj”, a susținut viceprimarul Cristian Rățoi.

Advertisements
Advertisements
  

Până la finele săptămânii urmează să fie pregătite pentru plombare o parte din cartiere, dar și strada Dragoș Vodă. De altfel, în această perioadă pe rețelele de socializare au apărut postări ale cetățenilor cu privire la gropile din asfalt, multe dintre ele nesemnalizate.

Luni dimineață angajații Primăriei ar urma să treacă la turnarea mixturii asfaltice. 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Pașcaniul în fața celei mai mari probleme de mediu! Trebuie să depozităm selectiv deșeurile

Marius Parteni

Acuze ale primarului împotriva secretarului Mircea Zuzan

Răzvan Grecu

Alocațiile nu se majorează. Senatul a respins proiectul de lege

Redacția
Încarcă...