NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pintilie a fost desemnat candidatul PNL pentru funcția de primar

PNL Pașcani a decis, ieri, ca la Pașcani din partea filialei locale a partidului să candideze pentru funcția de primar Marius Pintilie. Organizația locală a anunțat candidatura președintelui său prin intermediul unui comunicat de presă.

Conform acestuia, desemnarea lui Marius Pintilie a fost votată în unanimitate de Biroul Politic Local al PNL, iar în cursa internă pentru această poziție a avut posibilitatea de a se înscrie orice membru al partidului.

„În urma ședinței interne, desfășurate în data de 27 februarie 2020, Biroul Politic Local al PNL Pașcani a decis prin vot unanim, candidatul la funcția de primar al municipiului Pașcani, din partea Partidului Național Liberal, în persoana domnului Pintilie Marius – Nicolae. Deoarece PNL Pașcani este o organizație politică deschisă și democratică în acțiunile sale, toți membrii activi PNL au avut dreptul și posibilitatea de a se înscrie în cursa pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Pașcani”, se arată în comunicatul de presă.

Reamintim că în anul 2016, Marius Pintilie a pierdut alegerile în fața primarului Dumitru Pantazi la o diferență de 400 de voturi.

Advertisements

Related posts

Harta online care te ajută să îl contactezi pe parlamentarul tău. Vezi datele celor din Pașcani și județul Iași

Redacția

Senatorul Lazăr:”Limitarea dreptului de a candida, la două mandate, pentru primari și președinții CJ nu este un demers constituțional”

Marius Parteni

Un nou masterplan al drumurilor județene la Iași. Se caută peste 35 milioane de euro

Redacția
Încarcă...