RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Sărbătoare la Spitalul Municipal Pașcani. Diplome de excelență și concert de colinde

Devenită o tradiție premierea angajaților din Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, care s-au remarcat prin activitatea și munca depusă pe parcursul acestui an, a adunat și astăzi personalul unității sanitare în sala de marmură. Evenimentul a fost deschis de formația „Plaiuri pășcănene” dirijată de profesorul Gheorghe Arșinel, apoi un grup de copii de la Asociația Șansa 2010 a susținut un concert de colinde.

 

 La final dr.Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani a acordat diplome de excelență la cinci angajați din unitatea sanitară.

  

 

Cele cinci diplome de excelență au fost acordate:

 

electricianului Eugen Hogaș

infirmiera Cecilia Lupu

asistenta Voica Damian secția nou-născuți

șef birou contabilitate Jana Gabor

dr. Dan Diculencu secția Îngrijiri Paleative

 „Premiem în fiecare an câte cinci angajați ai spitalului. Pentru că suntem într-o instituție publică nu putem oferi decât o diplomă, un buchet de flori și o sticlă de șampanie. Dar probabil că fiecare dintre noi ar dori să fie menționat la sfârșitul anului”, a declarat dr.Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

 Acest eveniment a fost organizat de Biserica ‘Sfântul Ioan Botezătorul’ din incinta Spitalului Municipal Paşcani, la iniţiativa părintelui misionar de caritate Ioan Gigi Daniel alături de conducerea unității sanitare. Colindătorii au fost răsplătiți cu mere și colăcei.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Vești bune din Turcia! Raul a fost operat cu succes (FOTO)

Oana Cordoneanu

Alcoolul, bată-l vina! Două persoane accidentate din vina lui Bachus

Răzvan Grecu

Alături de persoanele nevoiașe: Liceul „Miron Costin” a adus un strop de bucurie bătrânilor din Căminul de la Bogdănești și tinerilor din Așezământul „Acoperământul Maicii Domnului”

Oana Cordoneanu
Încarcă...