RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Săpun din lapte de capră, produs la Rimetea / Secretele produsului cosmetic natural: ”Caprele pasc plante medicinale”

Sursa foto: Alba24

Zsuzsa Tulit face la Rimetea săpun natural, însă nu orice fel de săpun, ci unul făcut din lapte de capră, relatează Alba24. Capre care pășunesc plante medicinale. Săpunul pe care în produce, îl scoate la vânzare în magazinul de suveniriuri.

”Săpunurile mele sunt făcute cu lapte de capră proaspăt din Rimetea. Capre care pasc plante medicinale. Folosesc uleiuri foarte bune. Am început să le fac pentru mine și pentru prietenii mei.

  

Foarte important ceea ce punem pe piele trebuie sa avem grija. Este foarte important să folosim săpunuri naturale pentru piele”, spune Zsuzsa Tulit.

Aceasta merge la crescătorii de animale care au capre și cumpără lapte. Apoi strânge plantele și din ele face un ceai foarte concentrat.

”Când se întâlnește cu soda caustică trebuie să ajungă la un 40 de grade, iar atunci toate proprietățile bune ale plantelor vor rămâne în laptele de capră. În laptele de capră secretul este că are vitamine și minerale și acidul AH, care merge foarte bine cu pielea umană. Eu nu folosesc chimicale sau nimic chimic”, a explicat Zsuzsa Tulit.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Roland Garros 2022 – Rezultatele înregistrate sâmbătă pe tabloul feminin și programul optimilor

Redacția

Formula 1: Max Verstappen, victorie în Marele Premiu de la Miami / Lewis Hamilton a terminat pe locul 6

Redacția

Spania se opune propunerii Bruxelles-ului de a reduce cu 15% consumul de gaze

Redacția
Încarcă...