RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Șapte medici noi la Spitalul Municipal Pașcani

Echipa de halate albe de la Spitalul Municipal Pașcani primește forțe tinere. Încă șapte medici vor lucra în unitatea sanitară pe specialități unde era adresabilitate mare din partea pacienților.

A fost organizat în luna ianuarie un concurs pentru ocuparea a patru posturi de medici cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată.Două cadre medicale au ocupat postul la Chirurgie și două la Compartimentul de Primire Urgențe. Aceștia lucrau deja în spital, însă aveau contract de prestări servicii pentru gărzi. La chirurgie sunt dr. Geanina Curca și Bogdan Mihalache, iar la CPU Adrian Andriescu și Cătălin Gheorghiu.

 Mai sunt încă șapte medici noi de angajat, însă au contract de prestări servicii pentru că nu au fost scoase locurile la concurs. Aceștia sunt:medic orelist Enea Costin, medic balneofizioterapie Carmen Enea, medic psihiatru Adelina Matran, medic stomatolog Bogdan Antioc, medic medicină internă Alina Văcărescu, medic pediatru Iulia Balint, și va mai veni un medic anatomopatolog și medic urolog . Din cauza constrângerilor legislative la această oră nu putem angaja decât cinci dintre ei cu contract perioadă nedeterminată pentru că s-au vacantat numai  cinci. Facem documentele în vederea aprobării concursului post ORL, balneofizioterapie, psihiatrie, de interne și de pediatrie”, a declarat dr.Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal Pașcani.

  

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un ieşean a sunat la 112 ca să-şi reclame soţia că nu-i pune mâncarea în farfurie! El abia venise de la muncă, iar femeia nu l-a aşteptat cum trebuie!

Redacția

TG.Frumos: 20 de elevi cu rezultate bune la învăţătură pleacă pe 15 iulie la mare

Marius Parteni

ApaVital arată că se poate!

Ema Roman
Încarcă...