RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sanctiuni pentru soferi, in urma actiunii TRUCK & BUSS

In aceste zile la Pascani a avut loc o actiune a Politiei Rutiere, care i-a vizat in mod special pe soferii de autobuze si camioane.

Politistii Serviciului Rutier Pascani au actionat pentru combaterea încalcarii normelor legale de catre conducatorii autovehiculelor destinate transportului public de marfa, cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone si transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri, în cadrul actiunii TRUCK & BUS, activitate coordonata de Organizatia Politiilor Rutiere Europene (TISPOL).

Agentii rutieri au efectuat controale pe parcursul întregii saptamâni, urmarindu-se combaterea excesului de viteza, combaterea consumului de alcool / droguri, nefolosirea centurii de siguranta, abateri / fraudare tahograf, abateri timpi de conducere si odihna, defectiuni tehnice, depasirea capacitatii de transport, documentele conducatorului auto etc. Pe raza de actiune a municipiului Pascani, agentii rutieri au aplicat 72 de sanctiuni conducatorilor auto care au fost prinsi cu nereguli in trafic, dintre care 17 procese verbale au fost inmanate soferilor de autobuze. Valoarea totala a sanctiunilor a fost de 23.040 lei.

  

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Şeful de la „Rutieră“ a fost înlocuit. Din ce cauză s-a luat această măsură?

Redacția

O săptămână de controale pe linia folosirii centurii de siguranță

Redacția

Tată cu chip de monstru. Un bărbat din judetul Neamţ şi-a violat fetiţa, ani la rând. Primul abuz a avut loc când copila avea 5 ani

Redacția
Încarcă...