NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Sancţiuni contravenţionale de 5000 lei aplicate în weekend de poliţiştii din Târgu Frumos

Au curs amenzile în acest weekend la Târgu Frumos und epoliţiştii au organizat o acţiune pe raza localităţilor Butea şi Oţeleni pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

 

Au fost verificate 4 societăţi de pază şi  7 societăţi comerciale. Au fost legitimate 42 de persoane şi controlate 48 de autovehicule. Au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.005 lei, dintre care 4 conform Legii nr. 61/1991, iar 12 conform O.U.G. nr. 195/2002.

  

Un tânăr, de 23 ani din comuna Balş a provocat scandal la o societate comercială din comuna Butea, adresând injurii unei femei, fapt pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 200 lei, conform Legii 61/1991.

 A fost sancţionat contravenţional conform OUG. 195/2002 cu amendă de 1.305 lei, un bărbat din mun. Iaşi, care a condus un autoturism  pe DN 28A, în localitatea Costeşti, cu viteza de 103 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 30 km/h, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru 90 zile.

IPJ IASI

Advertisements

Related posts

Seară de colinde la Târgu Frumos

Redacția

Ultima ședință de CL la Târgu Frumos: Ajutor financiar pentru un caz social, facilități la plata debitelor și spectacol de Crăciun

Marius Parteni

Demersuri pentru amenajarea unui parc şi a unui teren de sport în două cartiere din Târgu Frumos

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site