RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Salariile cresc de la 1 ianuarie 2024 cu până la 1.500 de lei net pentru mii de angajați români 

Vești bune pentru mii de angajați români! Salariile acestora vor crește cu până la 1.500 de lei net de la 1 ianuarie 2024.

Este vorba despre o bună parte a angajaților Caselor Naționale de Pensii Publice. După zile întregi de proteste, guvernanții le-au promis creșterea salariilor începând cu 1 ianuarie 2024. 

Biroul Național Sindical anunță că protestele se suspendă. 

”Angajații din Casele de Pensii își suspendă protestul după ce guvernanții au decis creșterea salariilor acestora.  

  

Reprezentanții Blocului Național Sindical împreună cu reprezentanții angajaților din Casa Națională de Pensii Publice au avut astăzi o întâlnire cu prim-ministrul României, Ion Marcel Ciolacu dar și cu ministrul Finanțelor, Ion Marcel Boloș și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, pe tema protestului angajaților din sistemul de pensii.  

În urma discuțiilor, aceștia au ajuns la un acord în ceea ce privește alinierea salarizării angajaților din Casele Județene de Pensii la nivelul Casei Naționale de Pensii Publice.  

telem.ro

Related posts

Un oras intreg a reusit sa reduca factura la energie. Economii uriase pentru cetateni

Redacția

Primăria Pașcani a semnat contractul cu firma care trebuie să realizeze proiectul tehnic pentru viitoarea grădiniță!

Marius Parteni

Noaptea minții! Primarul și secretarul aprobă publicarea listelor cu beneficiarii stimulentelor de risc din rândul angajaților Spitalului Municipal. Ulterior ridică din umeri!

Marius Parteni
Încarcă...