RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iranul blamează Israelul pentru reluarea luptelor în Fâşia Gaza: „După ce au ucis peste 15.000 de palestinieni, vampirii sionişti au lansat un nou ciclu ucigător cu sprijinul guvernului american”

Iranul a atribuit vineri Israelului şi SUA responsabilitatea pentru reluarea luptelor în Fâşia Gaza, relatează France Presse, citată de Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al diplomaţiei iraniene, Nasser Kanani, a declarat printr-un mesaj postat pe reţeaua de socializare X că, „după ce au ucis peste 15.000 de palestinieni, vampirii sionişti au lansat un nou ciclu ucigător cu sprijinul continuu al guvernului american”.

El a subliniat că „reluarea agresiunii militare” s-a produs „înainte de plecarea secretarului de stat american (Antony) Blinken” din Israel.

„Este evident că responsabilitatea politică şi juridică pentru masacrareai poporului palestinian este cea a criminalilor regimului sionist, dar şi a guvernului american şi a câtorva guverne care susţin acest regim de apartheid”, a declarat purtătorul de cuvânt al diplomaţiei iraniene.

  

Iranul, care nu întreţine relaţii diplomatice cu Israelul, susţine Hamas, în special după atacul sângeros lansat în 7 octombrie de către gruparea palestiniană în sudul te

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Structura noului an scolar

Redacția

Reportaj AFP: Biden versus Trump, o bătălie dură pentru votul clasei muncitoare

Redacția

Ciucă, mesaj pentru antreprenori: „Vom face tot posibilul să îmbunătăţim cadrul legislativ şi dialogul cu mediul de afaceri”

Redacția
Încarcă...