RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

S-au găsit cumpărători pentru două din clădirile Siretul Paşcani

Lichidatorul judiciar al fostei fabrici de textile Siretul Paşcani a găsit cumpărători pentru două clădiri din patrimoniu, însă preţul primit pe acestea este la jumătatea din valoarea de evaluare.

 

Pe 16 august, Adunarea Creditorilor se va întruni pentru a vota cele două oferte depuse la lichidatorul Capital Insol şi pentru modificarea strategiei de valorificare, are să permită vânzarea individuală a activelor. Din informaţiile publicate în convocator, societatea păşcăneană Anagabi SRL, deţinută de Gheorghiţă Arseni, doreşte să achiziţioneze o clădire de 142 mp cu preţul de 20.400 lei fără TVA, ceea ce reprezintă 50,23% din preţul de evaluare.

  

De asemenea, Constantin Nistor este dispus să plătească 80.500 lei fără TVA pentru o clădire vecină cu o suprafaţă de circa 609 mp, ceea ce reprezintă 46,35% din preţul de evaluare. „În caz de aprobare, data limită pentru înregistrarea supraofertelor este de 14 septembrie 2016 şi pasul de supraofertare este de 10% din preţul oferit şi aprobat”, a notat lichidatorul judiciar în convocatorul Adunării Creditorilor. Siretul Paşcani este deţinută de omul de afaceri Viorel Roman, iar din 2014 se află în faliment, după patru ani de activitate în stare de insolvenţă.  

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Apare programul Rabla pentru electrocasnice

Redacția

UBER ar putea intra pe piața locală din Iași! Angajează personal

Redacția

Ne costă mai mult să umplem cămara pentru iarnă. Seceta a scumpit murăturile

Redacția
Încarcă...