RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

S-au certat, s-au înjunghiat, după care au ajuns tot împreună la spital

Au început anul cu bătaie. Doi bărbaţi din Ciohorăni s-au înjunghiat unul pe celălalt, după o ceartă care a degenerat. Bărbaţii s-au încăierat în a treia zi a anului, în timpul serii. La faţa locului au fost solicitaţi să intervină poliţiştii care au deschis o anchetă.

 

“Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că între doi bărbaţi s-a iscat un conflict. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat cele două persoane. Din primele cercetări a rezultat faptul că cei doi s-ar fi agresat reciproc în urma unor discuţii în contradictorii. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat subinspector de Poliţie, Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. 

  

Cei doi bărbaţi au avut nevoie de îngrijri medicale la faţa locului, după care au fost transportaţi la spital. Unul dintre ei a fost găsit de ambulanţieri, în stradă.

Prin apel la 112, la orele 21.24, în data de 3 ianuarie 2018, Serviciul Judeţean de Ambulanţă, substaţia Paşcani, a fost solicitat să intervină în localitatea Ciohorăni, pentru două victime agresate. S-au deplasat la faţa locului două echipaje medicale, unul cu medic şi unul cu asistent. Au găsit un bărbat de 32 de ani,  în spaţiul public, conştient, cu halenă etilică, o plagă înţepată la nivelul coapsei stângi, cu hemoragie şi dureri. A fost preluat şi transportat la CPU Paşcani, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi. 

Cel de-al doilea bărbat implicat în conflict a fost preluat de medici de acasă. Avea o plagă înjunghiată, însoţită de hemoragie.

 

“A doua victimă se afla la domiciliu, un bărbat în vârstă de 36 de ani. A fost preluat de echipajul cu asistent. Prezenta plagă înjunghiată la nivelul coapsei stângi cu hemoragie. I-a fost acordată asistenţa medicală de urgenţă şi a fost transportat monitorizat la CPU Paşcani pentru investigaţii de specialitate”, a precizat Nicolai Pralea. 

Related posts

Femeie căutată de Poliție! Cine a văzut-o să sune la 112!

Redacția

Tânăr depistat conducând o mașină fără a deține permis de conducere

Redacția

Un autoturism a intrat frontal într-un TIR, la Lețcani. Traficul rutier este blocat pe un sens

Redacția
Încarcă...