RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

56 de agenți economici controlați de polițiști. O gestionară a unei societăți comerciale din Pașcani a fost amendată

Miercuri, 7 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani, Secției 6 Poliție Rurală Pașcani, polițiști locali, jandarmi și reprezentanțiai I.S.U. Iași au acționat pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, prevenirea accidentelor  rutiere și combaterea faptelor de comerț ilicit.

În cadrul acțiunii au fost controlați 56 de agenți economici și au fost verificate 31 de autovehicule, fiind legitimate 111 persoane.

Gestionarea unei societăți comerciale, din Pașcani, a fost sancționată contravențional, pentru că nu purta mască de protecţie în interiorul magazinului şi a refuzat să se legitimeze, la cererea justificată a polițiștilor.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, dintre care 21 conform O.U.G. nr. 195/2002, două conform Legii nr. 12/1990, două conform Legii nr. 61/1991 și 15 conform altor acte normative.

  

Related posts

Pășcănean în stare de ebrietate depistat de polițiști la Valea Seacă

Marius Parteni

Unul din frații Amariei, căutați după scandalul de la Sodomeni, a fost reținut în Germania. Autoritățile au început procedurile de repatriere

Redacția

Pășcănean arestat după ce a încălcat ordinul de protecție

Redacția
Încarcă...