NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

S-a anulat concursul pentru ocuparea postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani (DOC)

Concursul pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani a fost anulat. Anunțul a fost făcut pe site-ul Ministerului Sănătății, dar și al administrației locale. Concursul trebuia să aibă loc în perioada 23 martie-10 aprilie. S-au înscris doi candidați, care au trecut proba selecției dosarelor: medicul chirurg Daniel Bechir, actualul manager interimar al Spitalului Municipal Pașcani și Mihaela Amariei, de profesie jurist, care în urmă cu câțiva ani  a fost manager al Spitalului CF din municipiu.

Medicul Daniel Bechir deține interimar funcția de manager al Spitalului Municipal Pașcani, din luna octombrie 2019, în urma unei dispoziții de numire semnată de primarul Dumitru Pantazi. Pe data de 6 aprilie trebuia să aibă  loc etapa de susținere publică și evaluare a proiectului de management, care s-ar fi defășurat  la sediul Spitalului Municipal Pașcani pe baza temelor cadru. Probabil  cauza principală este contextual actual al epidemiei de coronavirus, procedura de organizare va fi reluată la o dată ulterioară. Până atunci, managerul unității medicale rămâne doctorul Daniel Bechir.

Anunț anulare concurs manager Spitalul Municipal Pașcani

Advertisements

Related posts

Raed Arafat: Creşterea numărului de cazuri pe plan naţional nu se datorează doar litoralului

Redacția

Peste o mie de angajați ApaVital Iași au fost testați pentru COVID-19! Au fost înregistrate cazuri pozitive, iar șefii au decis închiderea activităților cu publicul

Redacția

Doi bărbați în stare gravă din cauza leptospirozei

Redacția
Încarcă...