RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Căsătoria în vremea coronavirusului. La Primăria Pașcani nu a fost depusă nicio cerere în perioada următoare

Coronavirusul le-a stricat planurile și cuplurilor care au vrut să se căsătorească civil. Potrivit Ordonanței Militară numărul 2, organizarea nunților , cununiilor şi botezurilor au loc în condiţii restrictive. Pe site-ul Primăriei Pașcani, în perioada următoare, nu apare nici un cuplu care vrea să spună ”DA”, în fața ofițerului de stare civilă. În anii trecuți, începând cu luna aprilie, au fost depuse multe cereri pentru oficierea cununiei civile, față de această perioadă. Ultima făcută anul acesta este pe data de 3 martie 2020, apoi nu mai există nicio programare.

Probabil că multe cupluri au hotărât că nu este cel mai potrivit moment pentru a-și începe viața de familie și au renunțat. Oficierea căsătoriilor respectă regulile impuse de autorităţi. Nu intră mai mult de opt persoane, dispoziţiile sunt clare. Cel mai probabil majoritatea cuplurilor au dorit ca într-un moment frumos al vieții, să îi aibă pe toți cei dragi alături, nu să fie puși în situația de a alege doar pe câțiva, din motive de siguranță socială.

Related posts

Caz mai puţin obişnuit la Judecătoria Pașcani. „Vă rugăm declaraţi-ne mătuşa moartă!”

Redacția

Noaptea marelui asteroid: scoateţi binoclurile, pe 31 august un asteroid gigant va trece aproape de Pământ!

Redacția

Bărbatul din Boșteni vizitat astăzi de autorități:”Parcă-mi crește inima când mă gândesc la un loc al meu unde să mă încălzesc” (VIDEO)

Teona Gherasim
Încarcă...