RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

România și-a depus candidatura pentru Consiliul Drepturilor Omului, pentru mandatul 2023-2025

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că România și-a depus candidatura pentru un loc în Consiliul Drepturilor Omului, pentru mandatul 2023-2025.

Klaus Iohannis FOTO Presidency.ro

România și-a depus candidatura pentru Consiliul Drepturilor Omului. FOTO Presidency.ro

Iohannis a arătat că misiunile ONU de menținere a păcii au fost mereu un instrument de importanță primordială pentru protejarea păcii și a securității. El este de părere că sistemul ONU pentru Drepturilor Omului trebuie să fie consolidat, potrivit Agerpres.

  

Contribuţia solidă a României la diverse operaţiuni în jurul globului constituie o dovadă a angajamentului nostru. Trebuie să ne asigurăm că, în conformitate cu agenda Acţiunii pentru Menţinerea Păcii, misiunile ONU de menţinere a păcii devin mai eficiente şi contribuie la soluţii politice pentru rezolvarea conflictelor, plasând drepturile omului în centrul acţiunilor.

De asemenea, avem nevoie de acţiuni ferme ale comunităţii internaţionale pentru a proteja şi a promova drepturile omului. Trebuie să consolidăm sistemul ONU pentru Drepturile Omului şi să asigurăm finanţarea sustenabilă şi adecvată pentru toate activităţile acestuia.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ioana Mihăilă: Favipiravir are zero eficiență în tratamentul COVID, dar a fost vândut de domnul Rafila opiniei publice ca o soluție pentru pacienți. E o risipă din bani publici / Medici români, despre Favipiravir: „Are riscuri mai mari decât beneficii”

Redacția

Vremea se raceste

Redacția

LaLiga: Barcelona, succes la limită în fața Osasunei

Redacția
Încarcă...