NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

România și-a depus candidatura pentru Consiliul Drepturilor Omului, pentru mandatul 2023-2025

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că România și-a depus candidatura pentru un loc în Consiliul Drepturilor Omului, pentru mandatul 2023-2025.

Klaus Iohannis FOTO Presidency.ro

România și-a depus candidatura pentru Consiliul Drepturilor Omului. FOTO Presidency.ro

Iohannis a arătat că misiunile ONU de menținere a păcii au fost mereu un instrument de importanță primordială pentru protejarea păcii și a securității. El este de părere că sistemul ONU pentru Drepturilor Omului trebuie să fie consolidat, potrivit Agerpres.

  

Contribuţia solidă a României la diverse operaţiuni în jurul globului constituie o dovadă a angajamentului nostru. Trebuie să ne asigurăm că, în conformitate cu agenda Acţiunii pentru Menţinerea Păcii, misiunile ONU de menţinere a păcii devin mai eficiente şi contribuie la soluţii politice pentru rezolvarea conflictelor, plasând drepturile omului în centrul acţiunilor.

Advertisements
Advertisements

De asemenea, avem nevoie de acţiuni ferme ale comunităţii internaţionale pentru a proteja şi a promova drepturile omului. Trebuie să consolidăm sistemul ONU pentru Drepturile Omului şi să asigurăm finanţarea sustenabilă şi adecvată pentru toate activităţile acestuia.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Biserica Ortodoxă Rusă ia în considerare propunerea lui Șoigu privind canonizarea generalului Suvorov / A fost unul dintre puținii generali din istorie care nu a pierdut niciodată o bătălie / Este recunoscut ca fiind fondatorul orașului Tiraspol

Redacția

Tren deraiat din cauza ploilor care au surpat terasamentul căii ferate

Redacția

Dîncu, întrebat ce-l recomandă pentru Ministerul Apărării: „Am făcut stagiul militar, am lucrat în domeniul strategiilor. Un ministru civil se ocupă, până la urmă, de proiecţia apărării în societate”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site