RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Pășcănean cooptat în lotul de rugby al României

Un pășcănean a fost ales să joace în lotul de rugby al României, fiind cooptat de către Clubul Sportiv Municipal Știința Baia Mare.

Este vorba despre Ovidiu Cojocaru, în vârstă de 18 ani care a început să joace rugby la C.F.R Pașcani, în anul 2010, sub îndrumarea tehnicianului Nelu Hau. Un an mai târziu a fost transferat la  Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia, alături de  care a obținut un titlu de vicecampion național, la Under 17 ani în ediția 2012-2013, și 2014-2015 cu cea de Under 19 ani și un titlu de campion al României, stagiunea 2013-2014 cu echipa de Under 18 ani.

În palmaresul sportivului de 1,76 m și 100 kg, născut în Municipiul Pașcani, mai figurează o medalie de aur cu echipa de rugby în 7, fiind de asemenea selecționat în 2014, la reprezentativa de Rugby a României Under 18 ani, cu care a obținut locul trei la Campionatul European găzduit de orașul polonez Poznan.

  

Menționăm că, prin această mutare, Ovidiu se alătură altor trei pășcăneni din lotul campioanei României la rugby. Este vorba despre Teodor Buzatu-managerul echipei, Constantin Mardare Pristăviță și Alexandru Neculai Pălii. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Messi, în lacrimi la conferinţa de presă: „Am făcut tot timpul ce am putut ca eu și clubul Barcelona să fim cei mai buni din lume”

Redacția

Locuri fruntașe pentru atleții din Pașcani, la Etapa de Zonă a Campionatului Național de Atletism

Ema Roman

CTP, scurtă analiză după România – Islanda: „Căpriorul” Alibec, Hagi care „știe cu pucul” și mingea care sare ca din colțul mesei

Redacția
Încarcă...