NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Recensământ final la Pașcani: la doar 400 de pășcăneni le place muzica bună!

La câteva zile de la publicarea datelor oficiale ale recensământului din anul 2011, la Pașcani, aseară, s-a făcut numărătoarea celor care încă mai luptă împotriva manelizării României. Concluzia a fost una tristă: doar 400 de pășcăneni din cei aproximativ 7000 prezenți la stadion, au mai rămas să asiste la recitalul trupei Direcția 5. Restul au plecat în grabă după ce Andreea Bălan și dansatorii ei și-au încheiat spectacolul.

În locul lor au rămas pahare goale de bere, semn că Alexandru, colegul meu, a avut dreptate în articolulul de ieri. În ciuda acestui fapt puținii spectatori rămași s-au comportat exemplar creând o atmosferă frumoasă.

O parte din vină, ca să nu zic că toți cei care au plecat sunt maneliști sau amatori de artiste despuiate, o au și organizatorii care au dat peste cap tot programul, introducând înaintea Andreei Bălan pe Lora (?!!). Așa s-a ajuns la situația ca Direcția 5 să înceapă recitalul la 12 jumătate, oră la care unii dintre spectatori au plecat acasă considerând că spectacolul s-a terminat.

P.S.: La concertul Filarmonicii din Bacău trei sferturi dintre invitați se luptau cu friptanele din foaierul Primăriei, în timp ce un sfert din sală făcea audiție la scrâșnituri de cuțite și clinchet de pahare. Concluzia: dimensiunea inculturii este identică la vip-uri și la oameni obișnuiți.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Întrebarea al cărei răspuns închidea dosarul „AgroComplex”

Răzvan Grecu

Pantazi, un primar care se bazează pe cetățeni!

Răzvan Grecu

Pantazi – Zanet – Nedelcu au tranformat Primăria într-o fortăreață! Presa incomodă trecută pe „lista neagră”!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site