NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Reacția primarului după ce prefectul a atacat trei hotărâri: ”Vom face o ședință extraordinară în luna februarie pentru a stabili aceste consilii”

Primarul municipiului Pașcani a comentat astăzi pentru reporterii noști situația legată de Consiliile de Administrație ale societăților din subordinea legislativului local, după ce  juriştii Prefecturii Iaşi au dat dreptate secretarului Mircea Zuzan, pe marginea hotărârilor ce reglementau componența acestora și remunerația membrilor.

 

Reacția primarului a fost una scurtă, acesta spunând că va face o ședință, cel mai probabil extraordinară luna aceasta, în care pe ordinea de zi se va afla acest proiect.

  

”Vom pregăti proiectul de hotărâre pentru luna februarie și vom veni într-o ședință cu aceste Consilii de Administrație. Intenționăm să facem o ședință extraordinară pentru că timpul este foarte scurt”, ne-a declarat Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani

În acest sens, consilierii locali trebuie să rediscute componenţa Consiliilor de Administraţie şi să aprobe contractele de mandat pentru obiectivele pe care acestea trebuie să le atingă.  Şi salarizarea membrilor  Consiliilor de Administraţie trebuie prevăzută sub forma: o indemnizaţie fixă lunară şi, dacă este cazul, dintr-o componentă variabilă, constând într-o cotă de participare la profitul net al societăţii, o schemă de pensii sau o altă formă de remunerare pe baza performanţelor.

Consiliul Local va trebui să valideze toţi candidaţii respinși care au promovat primul concurs organizat de municipalitate. Este vorba despre Mircea Zuzan (toate cele trei CA-uri), Ioan Prisecaru – PSA, Geta Sandu – RAGCL şi Răzvan Gheorghică – PSA.

 

Advertisements

Related posts

Asfalt pe drumul județean Blăgești – Hărmănești – Todirești, până la mijlocul lunii august

Marius Parteni

O nouă etapă de dezinsecție pe domeniul public, în municipiul Pașcani

Redacția

Pantazi mai important ca Orban! A primit doar avertisment pentru că nu a purtat mască la dezbaterea pe tema investițiilor în rețelele de apă

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site