NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezbatere publică pe modificarea contractului de delegare a serviciilor de apă și canalizare (Doc)

Primăria a anunțat punerea în dezbatere publică a actului adițional nr.41 la Contractul de delegarea a serviciilor de apă și canalizare către ApaVital. Adoptarea acestui document este demarată încă din anul 2018, până acum fiind parcurs mai multe etape.

Documentul va putea fi consultat de cetățeni pe pagina de internet a Primăriei și la avizierul instituției, iar persoanele interesate, asociațiile de afaceri, alte asociații legal constituite pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Municipiului Pașcani – Compartimentul Consiliere, Informare și Relații cu Societatea Civilă, respectiv în format electronic pe adresa de e-mail office@primariapascani.ro, până pe data de 25.01.2021.

Conform acestui document se vor modifica în contractul de delegare mai multe articole, scopul fiind armonizarea acestuia cu cele 39 de acte adiționale adoptate până acum și cu modificările legislației la zi.

Cu ocazia adoptării acestui document vor fi modificați și indicatorii de performanță, scopul declarat al celor de la ARSACIS fiind de a diminua pierderile din rețelei de apă.

  

DOCUMENT

Advertisements

Related posts

Ȋnființare de Centre de consiliere online pentru fermierii din mediul rural

Redacția

Vești bune! Primarul Dumitru Pantazi propune scăderea semnificativă a preţului la căldură

Ema Roman

Cod galben de ploi în Moldova

Redacția
Încarcă...