NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rățoi – Pantazi discuție în privat în biroul de la Primărie! Iată subiectul!

Viceprimarul Cristian Rățoi și Dumitru Pantazi, fostul primar al municipiului Pașcani, au avut ieri o discuție între patru ochi. Aceasta a fost începută pe holurile Primăriei, și finalizată ulterior în biroul viceprimarului.

Totul s-a întâmplat în pauza în care se tipăreau buletinele de vot pentru desemnarea membrilor în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ.

În conferința de presă de astăzi, viceprimarul întrebat de reporterul Actualitatea Tv care a fost subiectul discuțiilor, a explicat:“Eh, asta întrebare! Asta da întrebare! Pot să vă spun ce discuție am avut. Au fost discutate două aspecte. Aspectul numărul unu, în 2019 pe vremea când domnul primar era primar, domnul Vîrlan ( n.r. fără precizarea prenumelui) a făcut o adresă prin care dorea să fie închisă acea cale de acces peste calea ferată din Blăgești, pe care domnul Crăciunescu după aia a făcut, cum s-a zbătut dumnealui și a făcut-o”, a spus Cristian Rățoi.

Viceprimarul a mai precizat că adresa respectivă ar fi pusă din nou pe ordinea de zi, fără a menționa despre ce ședință ar fi vorba.

  

“Adresa respectivă a fost pusă din nou pe ordinea de zi de Poliția Pașcani, a ajuns la mine, și l-am întrebat pe domnul Pantazi să-mi spună despre ce este vorba acolo. Și dumnealui mi-a explicat foarte clar că a fost făcută o adresă la Drumuri Naționale, s-a discutat atunci și o eventuală lărgire , un altfel de mod de a intra spre Blăgești. Mi-a promis că îmi va trimite din ce are dumnealui, dacă mai găsește, îmi trimite niște schițe. Pentru că acolo, într-adevăr vrem să facem ceva pentru cetățenii din Blăgești. Adică, putem lărgi șoseaua cu o bandă care să meragă direct la Iași și încă una care să facă la stânga. Eu aș fi optat pentru un sens giratoriu, dar am înțeles de la cineva că sens giratoriu va încurca. Mai bine așa cu două …”, a mai explicat viceprimarul.

Menționăm faptul că Grigore Crăciunescu a fost primar în perioada 2008-2012, perioadă în care a fost realizată și acea cale de acces către suburbia Blăgești pentru scurtarea traficului rutier. Vechiul acces spre această suburbie a fost închis odată cu decizia Direcției Naționale de Administrare a Drumurilor. Actualitatea Tv va solicita în scris Primăriei Pașcani să prezinte solicitările depuse de Poliția Pașcani pe marginea acestui subiect.

Advertisements

Related posts

S-a semnat actul de naştere al clusterului IT de la Iaşi

Redacția

Eco Salubritate Pașcani organizează concurs de recrutare

Redacția

Eliberați strada Grădiniței! Circulația va fi închisă pe cea mai circulată stradă din Pașcani

Marius Parteni
Încarcă...