RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Raluca Turcan: „ De ce au fost bani luaţi de la Ministerul Muncii la rectificarea bugetară? Nu ştiu, sincer, nu ştiu”/„Nu există niciun temei să fiu exclusă din PNL”

Ea susţine că a primit cu nemulţumire decizia ca bugetul Ministerului Muncii să fie rectificat negativ şi că a făcut aproape zilnic demersuri oficiale sau informale pentru rezolvarea problemelor financiare ale ministerului.

„Faptul că astăzi s-a anunţat că după învestirea Guvernului, în prima şedinţă, se va realiza rectificarea bugetară şi se intră în calendarul de alimentare a bugetului Ministerului Muncii şi a bugetului de asigurări sociale pentru a plăti în luna decembrie pensiile şi alocaţiile, confirmă tot ceea ce am spus. Aşadar, aici nu mai este cuvântul meu contra altor opinii care au mai fost exprimate în spaţiul public, e un lucru confirmat deja de cei care vor veni la Guvern. De ce au fost bani luaţi la rectificarea bugetară? Nu ştiu, sincer, nu ştiu”, a afirmat Raluca Turcan, marţi seară, la Digi 24.

Ea a declarat că a aflat „după anunţul public” faptul că la rectificarea bugetară trecută ministerul pe care îl conducea şi care avea cea mai bună execuţie bugetară, de 97%, a pierdut bani. 

„Asta a fost situaţia atunci. Am înţeles, pot să înţeleg. Într-o echipă guvernamentală există calcule care pot să transceadă, să spunem, viziunii unui ministru”, a adăugat Turcan. 

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Fostul vicepreședinte republican Mike Pence își retrage candidatura la alegerile prezidențiale din 2024

Redacția

PNL a decis noi măriri de salarii pentru profesori. Cu cât vor fi mărite lefurile din educație SURSE

Redacția

Gorghiu: Nu vor fi în programul de guvernare propuneri populiste, imposibil de pus în practică. Referitor la Justiţie, nu avem voie să facem paşi înapoi

Redacția
Încarcă...