NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Raluca Turcan: „ De ce au fost bani luaţi de la Ministerul Muncii la rectificarea bugetară? Nu ştiu, sincer, nu ştiu”/„Nu există niciun temei să fiu exclusă din PNL”

Ea susţine că a primit cu nemulţumire decizia ca bugetul Ministerului Muncii să fie rectificat negativ şi că a făcut aproape zilnic demersuri oficiale sau informale pentru rezolvarea problemelor financiare ale ministerului.

„Faptul că astăzi s-a anunţat că după învestirea Guvernului, în prima şedinţă, se va realiza rectificarea bugetară şi se intră în calendarul de alimentare a bugetului Ministerului Muncii şi a bugetului de asigurări sociale pentru a plăti în luna decembrie pensiile şi alocaţiile, confirmă tot ceea ce am spus. Aşadar, aici nu mai este cuvântul meu contra altor opinii care au mai fost exprimate în spaţiul public, e un lucru confirmat deja de cei care vor veni la Guvern. De ce au fost bani luaţi la rectificarea bugetară? Nu ştiu, sincer, nu ştiu”, a afirmat Raluca Turcan, marţi seară, la Digi 24.

Ea a declarat că a aflat „după anunţul public” faptul că la rectificarea bugetară trecută ministerul pe care îl conducea şi care avea cea mai bună execuţie bugetară, de 97%, a pierdut bani. 

„Asta a fost situaţia atunci. Am înţeles, pot să înţeleg. Într-o echipă guvernamentală există calcule care pot să transceadă, să spunem, viziunii unui ministru”, a adăugat Turcan. 

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Parlamentul, de acord cu Guvernul în punctul de vedere trimis la CCR. Moşteanu: Un blat ordinar. E mai rău ca pe vremea lui Dragnea

Redacția

Guvernul dă încă un an mere în şcoli: un leu pe zi la trei elevi

Redacția

Un celebru lac din România ar putea să dispară din nou

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site