RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL furnizează căldură și apă caldă tuturor clienților în acest weekend. Datornicii sunt așteptați să achite din debite

Căldură și apă caldă pentru toți pășcănenii în acest weekend. Conducerea regiei a luat decizia întrucât afară sunt anunțate temperaturi foarte scăzute. Debitorii sunt așteptați la sediul instituției pentru a achita din datorii.

 

 

  

Temperaturile scăzute anunțate pentru acest weekend au determinat conducerea regiei să furnizeze agent termic și căldură tuturor clienților. În funcție de problemele întâmpinate pe rețele, furnizarea se va face în cursul zilelor de astăzi sau mâine.”Având în vedere faptul că se înregistrează temperaturi exterioare coborâte și pentru sfârșitul de săptămână se prognozează de asemenea temperaturi scăzute, am luat decizia de a furniza energie termică și apă caldă tuturor clienților de la blocurile branșate la sistemul centralizat de termoficare, chiar dacă în unele condominii se înregistrează debite restante”, ne-a declarat Gelu Nedelcu, directorul RAGCL Pașcani.

 Clienții care înregistrează datorii la plata facturilor nu ar trebuie să aibă prea multe motive bucurie. Dacă nu vor achita din debite și nu vor încheia o eșalonare la plată, vor rămâne din nou fără căldură.

” Vă mai precizăm că în condițiile în care săptămâna viitoare clienții cu datorii nu vor veni să achite sau nu vor semna procese verbale de eșalonare la plată a datoriilor, vom proceda la sistarea furnizării căldurii și a apei calde în acele condominii unde se înregistrează datorii pentru a putea la rândul nostru să achităm datoriile către furnizorul de gaze naturale,astfel încât să nu ajungem în situația în care întreg municipiul să rămână fără energie termică (inclusiv instituțiile publice, grădinițele, școlile, policlinica, etc.”, a mai susținut Gelu Nedelcu.

 Menționam faptul că regia a primit factura pentru consumul estimat de gaze naturale pentru luna decembrie, conform înțelegerii cu operatorul. Aceasta este  în valoare de 880.000 lei.

Related posts

O pășcăneancă a rămas fără apă rece după ce vecinii au scos pe casa scării apometrele de frica rău platnicilor

Teona Gherasim

Bodnar de la PLUS: „Cu cât primarul se implică mai puțin, cu atât investiția este mai bună!”

Răzvan Grecu

Consilierii din mandatul 2004 – 2008 au calitatea de suspecți în dosarul DNA. Iată lista acestora

Răzvan Grecu
Încarcă...