NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL execută lucrări la subsoluri și pe instalații pentru proprietarii din condominii. Iată în ce condiții!

Angajații Regiei Autonome de Gospodărie Comunală și Locativă continuă și în acest an acțiunile de igienizare a subsolurilor blocurilor, acolo unde există solicitări în acest sens. Lucrările pot fi platite în rate, ca și în trecut.

 

Lucrări de acest fel se excutau astăzi la blocu P1.“Cetăţenii au solicitat reabilitarea subsolului termic, pentru că era inundat şi aveau pierderi mari atât la agentul tehnic cât şi la apa rece, au semnat un contract de prestări servicii cu R.A.G.C.L  şi suntem în perioada de executare a lucrării. Noi am încheiat contractul cu plata în rate de către locatari, valoarea lucrărilor pe apartament ajunge undeva la  250 lei atât pentru curăţenia subsolului cât şi pentru schimbarea branşamentului de canalizare şi reabilitarea instalaţiei termice. O astfel de lucrare durează în jur de o lună, deja am drenat subsolul, de luni se intră la curăţirea şi igienizarea subsolului, şi ulterior se vor înlocui toate conductele defecte”, ne-a declarat Sorin Năcuță, directorul tehnic al RAGCL Pașcani.

Cererea este mare, conform celor precizate de șefii unității.”Sunt în jur de 18 scări unde am făcut astfel de lucrări chiar şi blocul M1 garsoniere, aici urmează să începem înlocuirea conductelor de încălzire şi apă caldă, am terminat cu instalaţia de canalizare şi de apă rece, şi vom intra cu reabilitarea  instalaţiilor de încălzire şi apă caldă. Întâmplarea fericită atât pentru locatari cât şi pentru noi este că toţi sunt racordaţi la sistemul centralizat şi avem un interes comun pentru reabilitarea instalaţiilor de încălzire”, mai spune directorul tehnic.

Locatarii imobilelor din Pașcani interesați de aceste lucrări de igienizare sau scoatere a apoemtrelor pe hol sunt sfătuiți să se adreseze conducerii regiei.Păşcănenii trebuie să facă o cerere, noi o să facem o constatare şi dacă sunt de acord încheiem contract, iar contractul se încheie cu asociaţia sau cu reprezentantul locatarilor, iar facturarea se face individual. Sunt blocuri în care au achitat în mai multe rate, depinde de lucrare, au adunat banii, de asta s-a ocupat preşedintele asociaţiei, şi ne-a achitat la finalul lucrării, sau în general dacă valoarea lucrării este mai mare locatarii solicită plata în trei, patru rate, depinde de valoarea lucrării. Avem şi situaţii unde au solicitat lucrări suplimentare şi unde am mers şi cu şase rate. . Valoarea cea mai a lucrărilor în general este pe înlocuirea branşamentului de canalizare şi pe înlocuirea conductelor de încălzire”, a mai declarat Sorin Năcuță.

 

 

Meneționăm faptul că anul trecut conducerea regiei a demarat ample lucrări în imobilele proprietarilor. 

Advertisements

Related posts

Ludovic Orban: Obligativitatea de a purta mască va fi timp cât este necesar. Vor exista sancțiuni dacă măsura nu este respectată

Redacția

Lampa care ilumina trecerea de pietoni din zona fostului Minimax a dispărut. Iată de ce!

Ema Roman

Vrei să fii managerul Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”? Iată ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a te putea înscrie la concurs!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site