NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PSD Paşcani pe un butoi cu pulbere. Se anunţă decizii importante pentru imaginea formaţiunii

PSD Paşcani este în pragul unui imens scandal. Tot mai multe voci din cadrul organizaţiei locale se plâng de lipsa de activitate a formaţiunii politice, de când primarul Dumitru Pantazi a preluat şefia organizaţiei. Mai mult, ancheta DNA în cazul AgroComplex, în care greii PSD de la nivel local sunt cercetaţi sub control judiciar, i-a pus pe gânduri pe liderii organizaţiei judeţene.

Este foarte probabil ca în perioada următoare Gheorghe Nichita, preşedintele organizaţiei PSD Iaşi, să ceară liderului local, Dumitru Pantazi, să se suspende din funcţie, iar în locul lui să fie numit un alt membru local. Asta ţinând cont şi de dorinţa lui Victor Ponta de a nu mai avea în partid lideri care ocupă funcţii publice şi sunt cercetaţi penal. Mai mult, dacă primarul Dumitru Pantazi va fi trimis în judecată edilului local i se va cere să demisioneze. Alături de acesta parlamentarii locali, care au funcţie de vicepreşedinţi, sunt cercetaţi şi ei.

Gheorghe Nichita nu a putut fi contactat pentru a oferi o declaraţie legat de implicarea social-democraţilor în dosarul AgroComplex, aflat în anchetă la DNA Iaşi.   

  

Nemulţumirile la adresa conducerii locale vin şi din interiorul organizaţiei. Social-democraţii cu state vechi critică politica lui Dumitru Pantazi.”A distrus partidul de când a venit. Două şedinţe în doi ani. Ne-a distrus şi pe noi, totul pentru binele lui. Oare omul ăsta se gândeşte ce ne-a făcut?“, ne-a declarat unul dintre cei cercetaţi de DNA acum.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Petru Movilă, atac la adresa Guvernului: O invit pe Viorica Dăncilă să vadă cum se trăiește într-un județ izolat

Redacția

PNL, PP DD și PDL se declară în opoziție la nivel de Pașcani, după jocurile politice din CJ Iași

Marius Parteni

Primarul Dumitru Pantazi face o concesie pășcănenilor după votul de duminică: „Chiar dacă sunt nemulțumit de rezultate, voi continua investițiile în Municipiu”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site