RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PSD Bistrița Năsăud donează sumele primite de la Fondul de rezervă al guvernului Cîțu către Spitalul Județean

Organizația PSD Bistrița Năsăud a anunțat vineri că toți primarii PSD din județ vor dona către Spitalul Județean sumele ”infime” alocate de guvernul Cîțu din Fondul de rezervă.

”Cîțu și al său Guvernul PNL nu au suflet! Altfel, nu ne explicăm, cum au făcut împărțeala banilor din bugetul de rezervă, pe culori politice. Să dai 73% din bani, primarilor PNL din județ și să arunci firimituri către celelalte comune este strigător la cer. Însă, firimiturile lor au o valoare importantă, împreună. Pe acest considerent, ne anunțăm intenția de a acorda cuantumul lor, Spitalului Județean”, arată organizația într-un comunicat de presă.

PSD a contestat dur modul în care guvernul a alocat sumele pentru primării și consilii județene. Cea mai mare parte a miliardului de lei a fost direcționată de guvernul Cîțu către aleșii locali PNL și UDMR, în timp ce localitățile și județe conduse de PSD și USR au primit sume mici.

”La Spitalul Județean de Urgență Bistrița ajung oameni din tot județul și gestul nostru este unul firesc. Nu avem cum să stăm indiferenți, să ne facem că nu vedem sau situația aceasta nu există. Nu ne interesează că ambulanța care vine în comună are un pacient care a votat galben sau roșu,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ce spun miniştrii Cabinetului Ciucă după ce au fost chemaţi în şedinţa coaliţiei

Redacția

Guvernul pompează mai mulți bani în minoritățile naționale în anul electoral 2024. Cum se împart fondurile

Redacția

Punctele-cheie din intervenţia lui Zelenski în Parlamentul României: comunitatea de români din Ucraina şi întărirea relaţiilor dintre state

Redacția
Încarcă...