RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Propunere: Primăriile din zona Pașcani să contribuie financiar la susținerea activității medicale a Spitalului Municipal

Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, vrea ca administrațiile locale din zona municipiului să contribuie la activitatea unității medicale.

Acesta a venit cu propunerea, pe fondul discuțiilor pe marginea serviciilor medicale, de care beneficiază pacienții din cele 27 de comune arondate și orașul Târgu Frumos. Pânzaru este de părere că aceste unități administrative trebuie să devină responsabile.

  

“Din cei 120.000 de pacienți de anul trecut care au trecut pe la noi, doar 40% sunt din Pașcani, restul din zona aferentă. Poate ar trebui să interveniți, poate este și din cauza unui vid legislativ, să formați o asociație prin care să acționați. Primăriile trebuie să devină responsabile și să asigure o susținere pentru cheltuielile medicale”, a menționat managerul Spitalului de Urgență Pașcani.

Pânzaru a mulțumit aleșilor din Pașcani întrucât i-au asigurat suma de 450.000 lei pentru demararea unor investiții. Este vorba despre un studiu de fezabilitate pentru extinderea Compartimentului de Primiri Urgențe și Ambulatoriului.   

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Reabilitarea blocurilor pe banii Primăriei şi ai Guvernului s-a împotmolit

Ema Roman

Crucea Roşie sare în ajutorul familiilor nevoiaşe care suferă din cauza gerului! La baza sportivă de la CSM sunt pregătite paturi şi alimente

Ema Roman

Actualitatea TV şi NewsPascani.com protestează împotriva deciziei primarului de a nu organiza tradiţionala paradă militară de 1 Decembrie: vom filma şi poza politicienii, la depunerile de coroane, doar din spate sau de la gât în jos!

Răzvan Grecu
Încarcă...