NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Propunere: Primăriile din zona Pașcani să contribuie financiar la susținerea activității medicale a Spitalului Municipal

Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, vrea ca administrațiile locale din zona municipiului să contribuie la activitatea unității medicale.

Acesta a venit cu propunerea, pe fondul discuțiilor pe marginea serviciilor medicale, de care beneficiază pacienții din cele 27 de comune arondate și orașul Târgu Frumos. Pânzaru este de părere că aceste unități administrative trebuie să devină responsabile.

“Din cei 120.000 de pacienți de anul trecut care au trecut pe la noi, doar 40% sunt din Pașcani, restul din zona aferentă. Poate ar trebui să interveniți, poate este și din cauza unui vid legislativ, să formați o asociație prin care să acționați. Primăriile trebuie să devină responsabile și să asigure o susținere pentru cheltuielile medicale”, a menționat managerul Spitalului de Urgență Pașcani.

Pânzaru a mulțumit aleșilor din Pașcani întrucât i-au asigurat suma de 450.000 lei pentru demararea unor investiții. Este vorba despre un studiu de fezabilitate pentru extinderea Compartimentului de Primiri Urgențe și Ambulatoriului.   

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Programul Rabla va continua ”cel mai probabil în luna martie”

Redacția

PNL Pașcani:”Nu credem în acestă teorie că nu există loturi de teren în Pașcani”!

Marius Parteni

ALDE va primi un sediu în fosta Primărie. Cererea PMP amânată din lipsa unor documente

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site