NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Proiect revoluţionar: Creierul uman ar urma să fie conservat 100 de ani

Specialiştii din cadrul Brain Preservation Foundation (BPF) au lansat o competiţie de proiecte, menite să-i determine pe cercetători să vină cu propuneri privind prezervarea funcţiilor creierului uman pe o perioadă foarte mare de timp, câştigătorul urmând să primească 100.000 de dolari.

  

 

Cercetătorii din domeniul ştiinţelor neurologice încearcă să găsească noi metode prin intermediul cărora să poată conserva creierul uman, pentru a-l repune în funcţiune ulterior. În acest scop, specialiştii din cadrul BPF au lansat un concurs, al cărui câştigător va fi recompensat cu 100.000 de dolari, informează Descoperă.

Fundaţia le propune oamenilor de ştiinţă să înceapă cu teste realizate pe animale, care pot fi adaptate mai apoi în cazul subiecţilor umani. La finalul acestor analize, competitorii vor trebui să demonstreze că au dezvoltat o tehnică chirurgicală eficientă, prin intermediul căreia creierul uman poate fi conservat pe o perioadă de cel puţin 100 de ani.

Citiți articolul integral pe Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ANUNŢ DE RECRUTARE ÎN DOMENIUL AUDIT INTERN

Redacția

Helen O’Brien, superba spioană româncă din Marea Britanie care l-a dat afară pe Nicu Ceauşescu din clubul ei, pentru că i-a pipăit animatoarele

Redacția

Distrus în incendiu Registru Unic de Control

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site