NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezbatere publică pentru aprobarea impozitelor și taxelor locale din Pașcani

Primăria municipiului Pașcani aduce la cunoștință publicului, proiectul de hotărâre privind valorile impozabile, taxele și impozitele locale pentru anul 2017. Inițiativa administrației locale vizează toți cetățenii întrucât se așteaptă propuneri, sugestii și recomandări.  

 

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003,  privind transparenţă decizională în administraţia publică, republicată, Primarul Municipiului Paşcani propune  spre dezbatere  publică   textul complet al  PROIECTULUI  DE HOTĂRÂRE   privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale în municipiul Paşcani pentru anul 2017, însoţit de expunerea de motive nr. 20442/01.11.2016 a iniţiatorului proiectului de hotărâre – Primarul municipiului Paşcani, de Raportul de specialitate nr. 20443/01.11.2016 întocmit de Serviciul Taxe şi Impozite locale,  proiect de  hotărâre ce urmează a fi supus  spre aprobare  Consiliului Local  al municipiului  Paşcani.

  

Proiectul de hotărâre a fost afişat  la sediul propriu al Primăriei municipiului Paşcani din stradă Ştefan cel Mare nr. 16 şi publicat în dată de  01.11.2016, conform Procesului verbal nr. 20444/01.11.2016.

Persoanele interesate, asociaţiile de afaceri, alte asociaţii legal constituite   pot trimite  în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ,  la sediul Primăriei municipiului Paşcani – Registratură/ Compartimentul Informare, Consiliere  şi Relaţii cu Societatea Civilă,   respectiv   în format electronic pe adresa  de e-mail office@primariapascani.ro, până pe dată de 20.11.2016.

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

ANAF, dinamitată de Legea prevenţiei la capitolul „amenzi şi confiscări”

Redacția

Pășcănenii nu au profitat de amnistia fiscală propusă de executiv. Puține cereri și debite achitate

Marius Parteni

Liberalii vor ca taxa de salubrizare să fie mult mai mică decât propune primarul Dumitru Pantazi

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site