RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Programul de ridicare a deșeurilor menajere, în zilele libere, în suburbia Lunca

Eco Salubritate Pașcani a modificat programul de colectare a deșeurilor menajere în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru suburbia Lunca.

Astfel, conform unui comunicat de presă transmis de directorul societății, Leonard Ursu, acesta va fi următorul:

  

„Având în vedere că pe data de 25 decembrie 2018 și 1 ianuarie 2019, salariații societății nu lucrează, aceste zile find declarate libere prin lege, conducerea SC CLP Eco Salubritate SA , aduce la cunoștința cetățenilor din suburbia Lunca, că se va începe programul de ridicare de miercuri 26 decembrie, respectiv miercuri 2 ianuarie. Totodată, conducerea societății solicită cetățenilor din această zonă, să procedeze la scoaterea deșeurilor menajere, în vederea colectării de către salariații societății, în zilele de miercuri 26 decembrie și miercuri 2 ianuarie”, conform unui comunicat de presă transmis de conducerea societății Eco Salubritate.

 

Related posts

Actualitatea TV şi NewsPascani.com protestează împotriva deciziei primarului de a nu organiza tradiţionala paradă militară de 1 Decembrie: vom filma şi poza politicienii, la depunerile de coroane, doar din spate sau de la gât în jos!

Răzvan Grecu

Emil Boc vrea desființarea județelor și regionalizarea: S-ar distruge un sistem clientar vechi de 55 de ani

Redacția

Preţul carburanţilor în România a depăşit 8 lei pe litru

Redacția
Încarcă...