NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Programul activităților organizate de Casa Municipală de Cultură “Mihail Sadoveanu” pentru Zilele Municipiului Pașcani 4 – 6 iulie

Casa Municipală de Cultură a pregătit un program special dedicat celei de-a VI -a ediții a Zilelor Municipiului Pașcani.

 

Este vorba despre un târg handmade, o expoziție de obiecte semiprețioase cu vânzare, o expoziției de fotografii cu Pașcaniul de altădată , o expoziție de monede din perioada regalității și momente muzicale cu fanfara.

Iată programul complet:

Vineri, de la ora 12.00, are loc Deschiderea Târgului HandMade – expoziție cu vânzare a artiștilor handmade din Pașcani și zona Moldovei. Deschiderea expoziției cu vânzare “Vara Cristalelor”, expune Oscar Edelstein-geolog, membru al Societății Geologice a României. Mai apoi urmează deschiderea expoziției de fotografie “Pașcaniul de altădată”. Deschiderea expoziției   “Emisiuni monetare din perioada regalității”. Muzică de promenadă cu Fanfara condusă de Mihăiță Atomei.

Sâmbătă, tot în piața Casei de Cultură vor veni cei din Ansamblul Folcloric ”Ozana” din Târgu Neamț, asta dacă administrația locală va acorda 600 de lei pentru transportul artiștilor cât și plata reprezentației lor. Mai apoi, în aceeași locație va avea loc o prezentare de modă a celor de la Teatrul de Modă ”Kasta Morrely”.

Duminică dimineaț[ va avea loc un maraton al teatrului de copii, iar mai apoi un spectacol de muzică și dans organizat de către tinerii înscriși la cursurile de la Casa de Cultură și cei de la cercurile din cadrul Clubului Copiilor Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Alaiuri de colindători la Primăria Pașcani

Teona Gherasim

Spiritul Crăciunului adus la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” prin prezența unei orchestre vieneze

Teona Gherasim

„Despre oameni şi melci”, la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site