NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Program redus de apă caldă pentru o parte din clienții RAGCL

Peste 800 de familii care beneficiază de serviciile RAGCL Pașcani vor primi apă caldă trei zile pe săptămână. Măsura a fost luată din cauza consumului redus de apă, dar și pentru că regia are de încasat debite de la populație și este în imposibilitatea să achite gazul metan.

 

Măsura este pusă în aplicare de la începutul acestei săptămâni. “Având în vedere că în această perioadă consumul de apă caldă preparată în centralele termice aflate în administrarea Regiei Autonome de Gospodărie Comunală și Locativă Pașcani este unul redus. Având în vedere datoriile neachitate de clienții Regiei pentru serviciile furnizate. Având în vedere că Regia înregistrează la rândul ei datorii către furnizorul de gaz metan suntem nevoiți să furnizăm apa caldă pentru apartamentele deservite de următoarele centralele termice: C.T. nr. 1 din str. C. Neculce, nr. 12,C.T. nr. 2 din str. N. Iorga, nr. 8, C.T. nr. 4 din str. 22 Decembrie, nr. 7, C.T. 8 din str. Vasile Alecsandri, nr. 8, C.T. 11, din str. Eugen Stamate, nr. 7 astfel: în zilele de marți, joi și sâmbătă, în intervalul cuprins între orele 600 – 2300. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că luăm toate măsurile pentru a recupera datoriile restante de la clienții rău-platnici astfel încât să putem reveni la programul zilnic de furnizare a apei calde”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Precizăm faptul că RAGCL are datorii de peste 1,8 milioane lei către furnizorul de gaz metan, dar și pierderi pe primul trimestru de peste 450.000 lei, după ce hotărârea cu privire la prețul de facturare a fost blocată de primarul Dumitru Pantazi, pe motiv că nu a studiat documente mai atent.

loading...
Advertisements

Related posts

Muniție neexplodată descoperită în grădina unei familii din Valea Seacă

Redacția

Dorel a lăsat aproape o zi strada Fântânele fără apă potabilă

Răzvan Grecu

Centrul de Oncogenetică şi-a început activitatea

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site