RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Profesor de la Universitatea Harvard: ”Soarta lui Putin este legată de războiul din Ucraina. Și asta îl face periculos” / ”În cazul unei înfrângeri clare, își va pierde puterea și, eventual, viața”

Invadarea Ucrainei de către armata rusă a dus la un război de uzură care va intra, curând, în cea de-a treia lună. Dincolo de perspectivele ”optimiste” care erau anticipate la Kremlin, rezistența ucrainenilor, la care s-a adăugat sprijinul occidental materializat și prin sancțiuni economice la adresa Moscovei, a făcut ca războiul-fulger imaginat de Vladimir Putin să rămână doar un simplu scenariu.

Totuși, această ”operațiune militară specială” ordonată de liderul de la Kremlin a avut ca rezultat zeci de mii de morți și milioane de refugiați, iar un profesor de la Universitatea Harvard a conchis că soarta lui Putin este legată indiscutabil de modul în care se va încheia acest conflict.

Graham Ellison a declarat că Putin ar putea chiar să își piardă viața dacă va fi înfrânt în războiul cu Ucraina, făcând o paralelă cu soarta pe care a avut-o țarul Nicolae al II-lea, răsturnat în 1918 și împușcat.

„Volodimir Zelenski s-a sinucis”. Cum se folosește Rusia de fake news pentru a influența opinia publică

  

20 May, 15:06 | Știri externe

VIDEO | Cea mai clară dovadă că trupele ruse au executat civili în Bucha: Nouă bărbați au fost uciși, după ce, anterior, au fost încolonați de soldații lui Putin

20 May, 15:01 | Știri externe

Tânăr din Rusia, condamnat la închisoare după ce a cântat la pian imnul Ucrainei: ”Mai mult, a postat un videoclip pe internet”

20 May, 14:00 | Știri externe

”Cred că Vladimir Putin consideră, pe bună dreptate că,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Olaf Scholz cere Israelului intensificarea asistenței umanitare în Fâșia Gaza /Egiptul și Qatarul continuă negocierile pentru un nou armistițiu

Redacția

Germania a revizuit condiţiile de intrare în ţară. România a fost inclusă în lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat

Redacția

ANIMAȚIE VIDEO. Cum a fost posibil să se fi produs „implozia catastrofală” a submarinului Titan

Redacția
Încarcă...