RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Prizonier britanic eliberat de Rusia: Am fost întrebat dacă vreau o moarte rapidă sau o moarte frumoasă. Am fost tratat mai rău decât un câine

Un britanic recent eliberat de Rusia a declarat că a fost „tratat mai rău decât un câine” și ținut în izolare timp de cinci luni. Aiden Aslin s-a întors în Marea Britanie după ce a fost deținut timp de luni de zile în urma capturării sale de către forțele susținute de Rusia în Ucraina, relatează BBC.

Într-un interviu pentru pentru The Sun, el a povestit că după ce a fost înjunghiat a fost întrebat dacă vrea o moarte rapidă sau „o moarte frumoasă”. Potrivit acestuia, prizonierii trebuiau să cânte imnul național rusesc în fiecare dimineață.

„Și dacă nu îl cântai, erai pedepsit pentru asta. Erai bătut”, a spus el.

În interviu, fostul prizonier a afirmat că a fost înjunghiat în timpul cât a fost ținut în captivitate – și bătut din cauza tatuajelor sale.

  

Zece deținuți, printre care și Aslin, au fost eliberați miercuri seara, după ce Arabia Saudită a anunțat că a intermediat un schimb între Rusia și Ucraina.

Printre aceștia se aflau cinci cetățeni britanici care au fost eliberați – printre care John Harding, Dylan Healy, Andrew Hill și Shaun Pinner.

Aslin, originar din Newark,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Orban, atac la Iohannis: Dacă eram președintele României nu acceptam să mi se folosească numele într-un document despre campania dintr-un partid

Redacția

SONDAJ LIVE Are nevoie România de un Air Force One? / Grindeanu zice că da. Cu ce avion a plecat Iohannis în Japonia FOTO

Redacția

Euobserver: Împiedicarea visului Schengen pentru România și Bulgaria ajută Federația Rusă / Cum e văzut rolul AUR

Redacția
Încarcă...