RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Primele parcări rezidențiale au fost atribuite! Iată cât s-a licitat!

Prima licitație privind atribuirea unor locuri de parcare în zona vale a municipiului Pașcani s-a încheiat. Unul dintre participanți a oferit 2.510 lei pentru a obține un loc în zona blocului unde locuiește.

În această etapă au fost scoase la licitație cinci locuri în parcarea P1 de pe strada Gării, 13 locuri în parcarea P2 de pe strada Vasile Alecsandri, 8 locuri în parcarea P3 din strada Vasile Alecsandri, și 6 locuri în parcarea P5 de pe strada Aleea 22 Decembrie.

În urma licitației în parcarea P1, toate locurile au fost atribuite, în parcarea P2 doar trei, în parcarea P3 un singur loc, iar în parcarea P5 nici unul nu a fost licitat.

Licitația a avut loc pe data de 5 iunie la sediul Primăriei Pașcani. Prețul de pornire a licitației a fost de 200 lei. Pentru un singur loc de parcare s-a oferit un preț de 2.510 lei pe an. Au fost și locuri de parcare pentru care ofertanții au plătit puțin peste prețul de licitație.

  

Claudiu Bodoașcă administratorul public al Primăriei Pașcani este de părere ca demersul privind înființarea acestor parcări este unul foarte bun,iar pe viitor la licitații se vor prezenta mai mulți ofertanți. Tot el a mai spus că banii ce vor fi incasati vor fi utilizați pentru dezvoltarea activității acestui serviciu.

Cei care au câștigat licitațiile vor încheia un contract de utilizare a parcărilor pentru o perioada de cinci ani de zile, cu posibilitatea de prelungire pentru încă doi ani și jumătate. Locurile de parcare sunt rezervate în intervalul orar 15.00 – 08.00, iar în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale, ele pot fi ocupate 24/24 ore.

Related posts

Cristian Rățoi a fost votat viceprimar. PSD a mers pe mâna Gabrielei Nedelcu

Marius Parteni

Primarul Pantazi și secretarul Zuzan sacrificați pentru votul pro ApaVital al consilierului Pleșca

Răzvan Grecu

Tăierea copacilor din centrul Municipiului Pașcani a avut acordul Ocolului Silvic Pașcani! Acțiunile sunt înregistrate în aplicația Sumal 2.0

Răzvan Grecu
Încarcă...