RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primele accesorii de Crăciun au fost montate în piaţeta Primăriei, lângă catedrală

O parte din accesoriile din Orăşelul Copiilor au fost montate astăzi în Piaţa Ştefan cel Mare, lângă catedrala Pogorârea Sfântului Duh din Paşcani. Acolo autorităţile locale vor să amenajeze un loc atractiv pentru copiii din municipiu.

 

 

  

Astăzi, angajaţii Primăriei au amplasat elementele decorative pe care le aveau de anul trecut, urmând ca săptămâna viitoare să fie aduse şi altele noi, printre care o sanie cu reni.

 

“Astăzi am montat prima parte din Orăşelul Copiilor, astăzi montăm elementele pe care Primăria le-a achiziţionat anul trecut, şi anume căbănuţele, brăduţii artificiali cu lumină led, precum şi figurinele gonflabile de Crăciun. Una dintre ele este trimisă la reparat pentru că a fost arsă cu ţigara şi tăiată. Partea a doua din Orăşelul Copiilor va fi montată în cursul săptămânii viitoare când vor veni cei de la firma din Piatra Nemţ care vor monta un om de zăpadă, un Moş Crăciun şi o sanie cu reni. Sperăm să avem un Orăşel al Copiilor cât mai frumos anul acesta”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani. 

Related posts

Suspciune de fraudă ce planează asupra șoferilor de la EcoServ SRL, pe masa procurorilor!

Marius Parteni

Post vacant scos la concurs de Primăria Stolniceni-Prăjescu

Oana Cordoneanu

Pilonii amplasați la trecerile de pietoni, pe străzile din centrul municipiului, subiect de discuție în Consiliul Local

Marius Parteni
Încarcă...