RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Municipiului Pașcani, iese la pensie după 26 de ani de activitate

Comisarul șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani va ieși la pensie la finalul acestei luni, odată cu împlinirea vârstei standard de pensionare. Comisarul şef are în spate o carieră de aproximativ 26 ani, acesta începându-şi activitatea în cadrul Poliţiei Municipale pe data de 15 august 1990.

 

De-a lungul anilor, ofiţerul a ocupat mai multe funcţii, înainte de a fi numit adjunctul șef al instituţiei în anul 2007.

  

Pentru prima dată când a intrat în sistemul MAI, Tiberiu Dogaru a ocupat funcția de ofițer de ordine publică la Poliția Municipiului Pașcani.

Nouă ani mai târziu a înaintat în grad, la rangul de ofițer de poliție pe linia de investigații criminale, pe o funcție de execuție, după ce a câștigat concursul de trecere în corpul ofițerilor.

Advertisements

În perioada 2005-2007 a fost șef Birou Investigații Criminale la Poliția municipiului Pașcani, iar din 2007 până în acest an a fost adjunctul Poliției Municipiului Pașcani.

26 de ani în câmpul muncii și sute de cazuri rezolvate pentru comisarul pășcănean care a depus raportul de încetare a serviciului prin pensionare, iar 21 decembrie este, oficial, ultima zi de activitate.

Tiberiu Dogaru are 49 de ani, este căsătorit și are doi copii.

Tot în acest an, din cadrul Poliției Pașcani s-au pensionat alte nume importante. Este vorba despre Costel Spânu, fostul șef al Poliției Rutiere, Constantin Pîrlog, agent șel la Biroul Rutier Pașcani și Cristi Aioanei, șeful Postului de Poliție TF.

Advertisements

Reamintim faptul că pe 1 Decembrie, adjunctul Poliţiei Paşcani a primit plachetă de excelenţă din partea şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Tiberiu Dogaru a fost felicitat pentru întreaga activitate de până acum, în cadrul unui eveniment pe care Inspectoratul de Poliţie l-a organizat cu prilejul sărbătorii românilor.

Advertisements
Advertisements

Related posts

COD GALBEN de ceață si polei. Poliția recomandă!

Redacția

Sute de tineri la proiectul “Pădurea Voluntarilor” coordonat de membrii asociației Super Tineri Asirys

Marius Parteni

A trecut la Domnul pr. Anton Despinescu

Redacția
Încarcă...