RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi ironizat de USR Pașcani după ce s-a lăudat pe Facebook că a făcut „o vizită de lucru”

Primarul Dumitru Pantazi a postat ieri pe pagina sa de Facebook un text însoțit de fotografii, în care le transmite cetățenilor că a „făcut o vizită de lucru” așa cum obișnuiește de fiecare dată. Edilul șef este surprins în imagini alături de muncitorii societății comerciale care asfaltează aleile Parcului și Castanilor.

 

  

„Am făcut o vizită de lucru în această seară, așa cum obișnuiesc de fiecare dată. Astăzi am mers pe cele două alei, Parcului și Castanilor, unde au demarat lucrările de reparații capitale.Tot de astăzi, echipele de la firma care se ocupă cu aceste lucrări, au început cu ridicarea capacelor de canalizare, apoi asfaltare și în spatele blocului Crizantema. Mâine sper să fie gata și aici și să incepem asfaltarea si la alte obiective propuse.Știu că sunt și alte zone din Municipiu unde trebuie făcute astfel de reparații, însă trebuie să știți că sunt și alte contracte de asfaltare în derulare. Vă mulțumesc pentru înțelegere”.

Postarea primarului a fost ironizată, tot printr-un text, de USR Pașcani. Pe pagina omonimă de pe Facebook, adversarii politici ai primarului Dumitru Pantazi folosesc un apelativ la adresa edilului șef ce duce cu gândul la comunism. Cei din USR îi solicită lui Dumitru Pantazi să  meargă în zona vale, să ia decizia să demoleze ruinile a două blocuri și să amenajeze în locul acestora, terenuri de fotbal, tenis, bascket sau chiar parcări.

„Vizită de lucru a tovarășului!Am aflat de pe pagina sa de Facebook că “tovarășul Primar” a fost ieri într-o “vizită de lucru” așa cum “obișnuiește” “de fiecare dată”, pentru că abia de ieri, a început în sfârşit “reparația capitală” a drumului ce deservește restaurantul Victoria și Procuratura. Înțelegem că drumul spre Procuratură este un drum des frecventat de conducerea actuală, de vreme ce “tovarășul” se lăuda la un congres PSD, cu dosarele penale pe care le are.Recomandăm “tovarășului” să meargă şi în zona vale ca să-şi admire ruinele incompetenței. După vizita de lucru din zonă, ar putea să obțină o autorizație pentru demolare și să înlocuiască ruinele celor două blocuri cu un teren de baschet, tenis de câmp, minifotbal sau cu parcări auto. Dacă nu o va face dumnealui, o vom face noi, cei de la USR, după alegerile de anul viitor!” spun cei de la USR pe pagina lor de Facebook.

Related posts

Război total pentru preluarea conducerii ApaVital: Posturile de directori, servite pe tavă personajelor din interiorul companiei. Sunt implicate nume grele din administrație

Redacția

Au fost finalizate lucrările de modernizare și igienizare la morga Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

Oana Cordoneanu

Ce fac pășcănenii atunci când nu îi vede nimeni? Iată ce au surprins camerele ascunse instalate de administrația locală! (Video)

Iulia Huțanu
Încarcă...