NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trotuarul spre Școala “Ion Creangă” a intrat în reabilitare!

Angajații Direcției de Gospodărie Comunală și Locativă Pașcani au demarat din această dimineață lucrările de reparații ale trotuarului spre Școala ”Ion Creangă”, de la unitatea de învățământ spre intersecția străzilor Ceferiștilor cu Dragoș Vodă.

Este îndepărtat pământul și părțile de asfalt, urmând ca până la finalul săptămânii să fie turnat un nou strat de asfalt. Șefii Primăriei Pașcani au anunțat pe parcursul acestor luni că trotuarul va fi reparat.

În această perioadă se vor realiza alte două treceri de pietoni în drumul elevilor către unitatea de învățământ, conform deciziei Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației Rutiere.   

Elevii școlii ”Iordache Cantacuzino„ care studiază acum în locația din cartierul Fântânele, au mari șanse să revină la cursuri în cadrul unității de învățământ începând cu semestrul doi al noului an școlar.

  
Advertisements

Related posts

Primarul orașului Târgu Frumos a prezentat raportul de activitate pe anul 2013

Răzvan Grecu

Dezinteres din partea agenţilor economici, faţă de un proiect european

Ema Roman

Ajutor pentru plata facturii la gaz metan. Primarul va propune micșorarea tarifului plătit de populație la căldură. 140 sau 155 lei posibilul tarif pentru o gigacalorie!

Marius Parteni
Încarcă...