NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi îl suspectează pe secretarul Mircea Zuzan că l-ar fi instruit pe Ion Moțatu

Disensiunile dintre primarul Dumitru Pantazi și secretarul Mircea Zuzan par să se adâncească. Edilul șef îl suspectează pe secretarul municipiului că ar fi în spatele lui Ion Moțatu, unul dintre inițiatorii hotărârilor de Consiliu Local ce au ca scop ieșirea din ARSACIS și denunțarea contractului de delegare a serviciilor de apă-canal către ApaVital Iași.

Afirmația a fost făcută de primarul Dumitru Pantazi în fața ziariștilor în timpul audiențelor ținute de acesta.„De data aceasta pe Moțatu l-a pregătit cineva din Primărie, secretarului Zuzan”, a comentat edilul șef prestația lui Moțatu de la dezbaterea publică.

Întrebat după audiențe dacă își susține afirmația și în fața camerei de luat vederi primarul a negat că ar fi făcut o astfel de afirmație. De altfel, edilul șef nu acuză pentru prima dată că Ion Moțatu este pregătit de către cineva. În urmă cu câteva luni acesta l-a acuzat pe editorul NewsPascani.com că îl sfătuiește pe Moțatu.

  

Contactat telefonic Ion Moțatu a declarat că pregătirea și-o face singur cu ajutorul unui laptop conectat la internet și că primarul Dumitru Pantazi și subordonații săi ar fi trebuit să cunoască toate legile din care a citat, deoarece atât Primăria cât și Consiliul Local funcționează după acestea.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Taxa de salubrizare a fost un eșec în 2018. Primăria nevoită să plătească în plus, față de ce a colectat de la cetățeni!

Răzvan Grecu

Planul din 2016 al consilierului Leonard Ursu pentru redresarea societății de salubrizare:„Să dea curvele afară, asta trebuie să facă un director, nu să mărească salariile!”

Răzvan Grecu

Două străzi din Pașcani vor fi închise în perioada 15-16 iunie, pentru organizarea competiţiei Moldova Motors Sport

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site