NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședința extraordinară anunțată de Neculai Rățoi se lasă așteptată

Promisiunea deputatului Neculai Rățoi făcută către pășcănenii nemulțumiți de noul operator al serviciilor ApaVital Iași este sub semnul întrebării. Edilul șef, Dumitru Pantazi, a declarat astăzi reporterilor Actualitatea TV că încă se mai gândește dacă va convoca sau nu o ședință extraordinară pentru votarea proiectelor inițiate de cetățenii împotriva ApaVital.

Neculai Rățoi a promis marți, 4 noiembrie, în cadrul dezbaterii publice a proiectelor inițiate de societatea civilă împotriva ApaVital, că în maxim trei zile se va organiza o ședință extraordinară de Consiliu Local în care se vor supune la vot aceste proiecte. Deputatul PSD a lăsat să se înțeleagă că aleșii locali care fac parte din partidul său vor vota după cum cer cetățenii și anume împotriva ApaVital.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi continuă abuzurile pro ApaVital: a facturat redevență după voința ARSACIS, nu după hotărârea consilierilor locali! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Corupţie şi trafic de influenţă la Primăria Paşcani: Datoria AgroComplex Lunca ştearsă ilegal din contabilitatea Primăriei. Prefectul Romeo Olteanu presat de conducerea PSD Iaşi să-l sancţionze pe secretarul Mircea Zuzan dacă nu se supune!

Răzvan Grecu

Investiție din zona deal la un pas de a fi dărâmată

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site