NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Primarul Dumitru Pantazi a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor cu ocazia Zilei Internaționale a femeii!

Primarul Dumitru Pantazi a surprins plăcut astăzi femeile din Pașcani. Acesta s-a plimbat pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, preț de câteva minute, și a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor pe care le întâlnea în cale.

Chiar dacă timpul pretrecut în stradă a fost unul redus, acest lucru nu a împiedicat ca momentul să fie imortalizat și postat pe pagina de facebook a edilului șef cu următorul mesaj: „Cu deosebită plăcere și bucurie am mers prin oraș pentru a felicita sărbătoritele zilei de astăzi, 8 Martie. Le urez să fie iubite, împlinite și să aibă sănătate. Ziua de astăzi sa vă aducă bucurii! La mulți ani!”.

  

Trebuie totuși remarcat, că edilul șef nu a mai împărțit flori pășcănencelor din primăvara anului 2016, atunci, ca și acum, în prag de campanie electorală.

În mod surprinzător, primarul Dumitru Pantazi a fost secondat, pe post de cărăuș, de către șeful piețelor pășcănene, ale căror brațe susțineau buchetele de flori pe care edilul șef le dăruia doamnelor și domnișoarelor întâlnite.

Advertisements

Related posts

Apicultorii din județ pot depune cereri până pe 15 septembrie, pentru ajutorul de minimis

Oana Cordoneanu

S-a stins din viață profesorul de matematică, Mihai Pascal. Înmormântarea va avea loc mâine

Redacția

Imagini de la locul intervenției ApaVital, filmate de Actualitatea TV (FOTO/VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site