RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Actualul primar al Pașcaniului mai vrea un mandat! Merită să mai fie votat?

Scăpat basma curată în dosarul “AgroComplex” și cu speranțe că va fi achitat în cazul “Perla Neagră”, ambele instrumentate de DNA Iași, actualul primar al municipiului se gândește deja la un nou mandat.

 

  

 Chiar dacă în dosarul “AgroComplex” Pantazi este vinovatul moral, dar condamnate au fost alte persoane, edilul local și-a făcut planurile pentru perioada 2020-2024. El le-a spus apropiaților că va mai candida și la alte mandate de primar.Le-a transmis acest lucru colegilor de partid, dar unor primari din zona Pașcani, care au dat curs invitației de a fi prezenți la evenimentele prilejuite de ediția din acest an a Zilelor Municipiului. 

 Un alt semn care îi demască planul este activitatea de pe pagina personală de facebook, dar și faptul că își face timp să treacă pe la anumite obiective. Nu este întâlnire sau ședință internă care să nu se finalizeze cu o postare pe rețelele de socializare, unde să fie prezentată grija edilului pentru problemele urbei.

 Rămâne de văzut în ce măsură în organizația locală nu vor apărea schimbări. Asta datorită deciziei ÎCCJ din dosarul AgroComplex. Alegerile pentru funcția de președinte al PSD Pașcani ar urma să se desfășoare în luna octombrie a acestui an.

Related posts

Constantinescu cere miniștrilor USL finanțare pentru Pașcani și comuna Vânători

Redacția

S-a stabilit data alegerilor pentru președinția PNL Pașcani

Răzvan Grecu

Cătălin Drulă, despre demisia Gabrielei Firea: „Cine a protejat o structură mafiotă, care a torturat bătrâni, trebuie să dispară din viața publică”

Redacția
Încarcă...