NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria primește cereri pentru locuri de veci, dar nu are încă cimitirul pentru a le repartiza. Iată motivul!

Primăria Pașcani primește cereri pentru locuri de veci, însă acestea vor fi atribuite în noul cimitir, a cărui amenajare ar urma să înceapă toamna aceasta. Cu alte cuvinte, pășcănenii care au depus cereri trebuie să mai aștepte până să moară, întrucât nu sunt locuri disponibile unde să fie îngropați.

Vasile Axinte, viceprimarul municipiului, a susținut în emisiunea “În Obiectiv” din data de 3 august, faptul că administraţia depune toate eforturile pentru ca până la finalul acestui an, terenul destinat cimitirului din cartierul Fântânele să fie împrejmuit. Primim cereri la Primărie pentru locuri de veci, dar abia din toamnă vom putea repartiza. Lucrăm la elaborarea documentelor, după care vom trece la împrejumuirea terenului. Vom înfiinţa în cadrul serviciului de Gospodărie Comunală, un sector care să se ocupe de administrarea cimitirului”, a susţinut Vasile Axinte, viceprimarul Paşcaniului.

Precizăm faptul că terenul destinat amenajării noului cimitir a fost alocat încă din anul 2007, dar până la această dată nu s-a făcut nimic. În tot acest timp, morţii sunt îngropaţi în cimitirul de pe strada Grădiniţei, iar cei care achiziţionează locuri de veci cheltuie sume mari de bani pentru a le obţine.

Viceprimarul a susţinut, în urmă cu două săptămâni de zile, că cei interesaţi de un loc de veci pot depune cereri la Primărie, dar nu are posibilitatea să le şi onoreze.     

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Exclusiv: Ministerul Finanțelor vrea să recupereze 4,5 milioane de dolari, plus dobânzi și penalități, de la foști șefi ai RAGCL și ai Primăriei! (DOC)

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi întoarce din nou spatele cetățenilor: Strategia de Dezvoltare a municipiului supusă la vot fără consultare publică!

Răzvan Grecu

RAGCL amenințată cu sistarea gazului metan din 1 octombrie. Directorul regiei:”Fac apel la populație, să achite din datorii”!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site